22 янв. 2011 г., 00:28

Мъжете 

  Поэзия » Любовная
639 0 0

Казват, че мъжете били камъни.

Казват, че мъжете нямали чувства.

Казват, че мъжете не плачат.

Казват, че мъжете са силни.

Но никой не казва истина,

че мъжът страда, когато загуби любовта до себе си.

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??