Jan 22, 2011, 12:28 AM

Мъжете 

  Poetry » Love
637 0 0

Казват, че мъжете били камъни.

Казват, че мъжете нямали чувства.

Казват, че мъжете не плачат.

Казват, че мъжете са силни.

Но никой не казва истина,

че мъжът страда, когато загуби любовта до себе си.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??