Ще те цункам сладко и по буза,
ако станеш моя вечна муза.
Ще ти пиша стихчета безкрайни
за любов и други наши тайни.
Знам, че таз любов ще ни сродява-
щастието ще се удвоява.
Любовта ни вечно ще битува
и със нас тя с радост ще пътува!
© Никола Апостолов Все права защищены