12 мар. 2013 г., 19:53

Мъжът е виновен 

  Поэзия » Другая
1235 0 9

Две жени се напиха до смърт

и се скараха пак за мъжа си.

Тя едната е с черен кахър,

а пък другата не е с ума си.

Ще го режат. За всяка по малко.

И по равно двуглавия мъж.

Не през кръста, не, не, че е жалко.

През сърцето. От раз. Изведнъж.

Той не пие. Не пуши. Не мрази.

И е страшно добър във леглото,

слага гримове все на талази,

ако смееш да гъкнеш, горко ти.

Той не пита. Не знае. Той е

онзи вятър под бялата фуста.

Има страшно голямо сърце,

после някак едва ги напуска.

И ужасно след него боли,

като нерв във гърдите оголен.

А жените са станали три.

Не мъжът, не мъжът е виновен.

© Николина Милева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??