6 авг. 2010 г., 16:11

Мъжът, който ме превърна в песен 

  Поэзия » Любовная
1189 0 16

Мъжът, който ме превърна в песен

 

Пусни ми тази песен, нека да я слушаме,

пред чаша вино, във полуздрача сгушени,

светулковият пламък на свещта да ни обгръща,

танцуващите сенки по стените да прегръща.

 

Пусни ми тази песен - нека ни отнася

във тиха лятна нощ - щурците да пригласят,

и споменът за любовта да ни зарежда,

в душите ни да вплита  златна прежда.

 

Пусни ми тази песен, колко романтично,

тъй неусетно времето ни пак изтича,

а нейде скрито във сърцата ни мъждука

неугасима страст - тя ледовете ще пропука.

 

Каква прекрасна песен, нека да послушаме,

вземи ръката ми, до теб оставам сгушена,

ти си човекът, който в песен ме превърна,

ти си мъжът, при който искам да се върна.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??