16 авг. 2011 г., 16:43

Мъжът , който приспива децата ни 

  Поэзия » Другая
584 0 8

 

Във мечтите си виждам мъжа,

който вечер приспива децата ни...

И когато – заспали – лежат,

той не спира да гледа лицата им...

 

Този мъж днес приспива децата ни.

И сега с много нежност се  вглежда

във усмивката – там, на лицата им,

пропълзяла по устните свежи...

 

Този мъж... този мъж аз го чакам...

Той приспал е децата и иде...

Уморен, но щастлив... И във мрака

аз в очите му обич ще видя...

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??