Мъка
1 Искам да се махна от тук,
за да отида при някой друг!
Който да ме обича и цени,
а не като теб -
така лошо да се държи
и с думи незаслужени да ме рани!
2 Нямам сили вече
и мечтая да съм по-далече!
Ти така и не разбра,
че не искам аз това
да бъде моята съдба!
3 Уморих се да бъда все добрата
и да отстъпвам
заради добротата.
Заболя ме пак глава
от изказаните твой слова.
4 Мъка тежка е това,
моля те - спри на мига!
Писна ми да те търпя
и на това не мога аз да издържа!
5 Не разбра ли ти,
че го правя за теб
и за усмивката ти!
© Вики Все права защищены