Надежда, вяра в нещо което
потъпква всичко свято в мен.
Любов, едно горчиво чувство
непреживяващо безумен плен.
Не давай вяра на грешник,
изгубил своята съдба...
очи не крий, души не опрощавай...
живей, бъди човек.
А ако някой истината търси,
ти знай, чист си като херувим.
Не търси вина тя не съществува.
Единствено съдбата е виновна.
за туй че човек си
отшелник готов на много грешки,
но винаги помагащ на отломки,
който подобряват този свят.
© Ангел Все права защищены
изгубил своята съдба...
...
отшелник готов на много грешки,
но винаги помагащ на отломки,
който подобряват този свят."
Стих пропит от мъдрост. Много ми хареса, Ачо!