30 abr 2023, 22:44

Мъка 

  Poesía
278 2 1

Надежда, вяра в нещо което

потъпква всичко свято в мен.

Любов, едно горчиво чувство

непреживяващо безумен плен.

 

Не давай вяра на грешник,

изгубил своята съдба...

очи не крий, души не опрощавай...

живей, бъди човек.

 

А ако някой истината търси,

ти знай, чист си като херувим.

Не търси вина тя не съществува.

Единствено съдбата е виновна.

 

за туй че човек си

отшелник готов на много грешки,

но винаги помагащ на отломки,

който подобряват този свят.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Не давай вяра на грешник,
    изгубил своята съдба...
    ...
    отшелник готов на много грешки,
    но винаги помагащ на отломки,
    който подобряват този свят."

    Стих пропит от мъдрост. Много ми хареса, Ачо!
Propuestas
: ??:??