3 февр. 2007 г., 02:12

Мъката. 

  Поэзия
675 0 8

Тежи ми като воденичен камък

мъката в сърцето и гърдите.

И колкото опитвам да я махна,

тя все по-хищно ги оплита.


Не помагат медитация и хапчета,

не помагат случайни радости.

Тя - мъката, си остава цяла,

изтъкана от безброй... реалности...

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??