29 нояб. 2018 г., 01:03

‘‘Мълчана вода“ 

  Поэзия » Любовная
905 7 11

Днес... ще ти налея ‘‘мълчана вода“

от извора на моето мълчание.

Чиста, незаредена още от добро и зло,

върху която да прошепнеш любовта си.

 

Днес... ще изтанцувам своя лунен танц,

боса, върху жаравата на тишината.

И миг, преди да се разпукне утринта,

ще ти се сбъдна... под погледа на здрача.

 

Днес ...

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??