Днес... ще ти налея ‘‘мълчана вода“
от извора на моето мълчание.
Чиста, незаредена още от добро и зло,
върху която да прошепнеш любовта си.
Днес... ще изтанцувам своя лунен танц,
боса, върху жаравата на тишината.
И миг, преди да се разпукне утринта,
ще ти се сбъдна... под погледа на здрача.
Днес ...
© Дочка Г Всички права запазени