Не мога да ти устоя,
а трябва.
Искам да те докосна,
както аз си знам,
но не мога.
В душата ми
все оставаш ти,
въпреки всичките
илюзии.
Мисълта ми все
към теб лети и
щастлива ме прави.
Да изкрещя -
се страхувам.
Да мълча –
се измъчвам.
© София Русева Все права защищены