Уплаши се, нали?
Не, не казвай! То личи!
Виждам страха в очите ти,
чувам го в мълчанието ти...
а то боли, знаеш ли?
Повече от огън ме гори!
Обещах... но не! Не мога!
Викам, плача... Моля!
Не ме съди с мълчанието си,
то боли... повече от казаните думи...
Не ме кори с погледа си,
той разтваря стари рани!
Говори! Кажи, че ме мразиш!
Кажи дори, че не искаш да ме виждаш!
По-добре! Но недей мълча!
Мълчанието повече боли....
© Диа-непокорна Все права защищены