Feb 6, 2008, 7:43 PM

Мълчание... 

  Poetry
823 0 3

Уплаши се, нали?

Не, не казвай! То личи!

Виждам страха в очите ти,

чувам го в мълчанието ти...

а то боли, знаеш ли?

Повече от огън ме гори!

Обещах... но не! Не мога!

Викам, плача... Моля!

Не ме съди с мълчанието си,

то боли... повече от казаните думи...

Не ме кори с погледа си,

той разтваря стари рани!

Говори! Кажи, че ме мразиш!

Кажи дори, че не искаш да ме виждаш!

По-добре! Но недей мълча!

Мълчанието повече боли....

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??