2 дек. 2009 г., 01:03

Мъничко цвете 

  Поэзия » Другая
628 0 1

Мъничко цвете видях в полята - 
красиво, неотразимо, добро.
 Мъничко цвете прибрах в ръката  -
сгушено, щастливо бе то.

Мъничко цвете грееше момчето
в студени, самотни дни.
Мъничко цвете влезе в сърцето
и наля любов в мрачните дни.

Цветето врасна в момчето 

като бодлива роза се уви 
и сълзи от радост потекоха, 
защото от нея не боли...

© Антонио Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??