30 авг. 2014 г., 16:42

"Мъничко" корупцийка 

  Поэзия » Гражданская
355 0 1

Много българи дали са рушвет.

Как тогаз България да върви напред!?

Златният телец на почит е днес.

Тоз фалшив кумир е личният интерес,

когато не е законен.

Не използвайте избора си свободен,

за да нарушавате правилата!
Инак горко на страната! 

 

www.pozicia.eu/2-милиона-българи-са-дали-рушвет-тази-го/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??