22 мая 2010 г., 20:08

Мъртвец 

  Поэзия
557 0 0

Красотата ти ме вдъхновява,

не отричам, че пленява.
И в този прокълнат от теб ден
ще танцувам и ще крещя,
докато красотата ти бледнее
.
Ще се радвам, че момчето,
което ми се подиграваше,
докато аз израствах, 
за това, което съм,
заради онова, което бях,
сега е просто темата
на моите стихотворения.
Един мъртвец лежащ
и една душа,

прокълната от вечността.

© Привидение Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??