11 авг. 2007 г., 14:05

Mъртво е всичко навън 

  Поэзия
687 0 4

Mъртво е днес всичко навън -
някак изкуствено,
безлично е някак.
Усещам, че пропадам, като във сън,
напукана крещи със мен и земята.

Ден меланхоличен като есен.

Мъртви са всичките птици -

няма стон, няма песен,

няма нищо по голите жици.


Мъртво е днес всичко навън -

някак изкуствено, измамно

и бледо е като във сън...

Мъртво е всичко, защото тебе те няма.


                                                   10.08.2007

                                                   На... той си знае ;)

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??