2 апр. 2009 г., 09:18

На 180 градуса в посока към земята 

  Поэзия » Другая
486 0 5

Уплаших се!
От собствените думи!

От дързостта,
с която скочих
през тополите
и от това,
че полетът за кратко
бе вълнуващ,
преди да изрева
от мисли голи!

Уплаших се!
От болката,
която другите изпитаха,
в мига, преди
да ме изпусне вятърът.
 
А след това
се сгромолясах
и се счупих.

И беше късно
за уплаха.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??