20 янв. 2006 г., 20:06

на *** 

  Поэзия
616 0 4

Избягвайки Земята,
докоснах светлината,
забравяйки тъмата.
Откъснах се от самотата,
награбих красотата
и чувствайки реалността,
почувствах,как тази истинска,
приятелска ръка,
която ме измъкна от калта,
накара ме пак да почувствам плътта,
да разбера,че не съм "непозната",
че не съм призрак или пък враг,
да разбера,че съм тук...ПАК!
                         от слончето Пака;)

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??