Jan 20, 2006, 8:06 PM

на *** 

  Poetry
617 0 4

Избягвайки Земята,
докоснах светлината,
забравяйки тъмата.
Откъснах се от самотата,
награбих красотата
и чувствайки реалността,
почувствах,как тази истинска,
приятелска ръка,
която ме измъкна от калта,
накара ме пак да почувствам плътта,
да разбера,че не съм "непозната",
че не съм призрак или пък враг,
да разбера,че съм тук...ПАК!
                         от слончето Пака;)

© Жеже All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??