С очите малко уморени,
от времето с клепачи натежели,
сърцето пак е устремено
към младост и към безпредели.
Макар годините отминали,
щастливи и немалко трудни,
се връщам във онези мигове
на радост и на нощи будни.
От двадесет на тридесет и пет,
със страст и устрем във душата,
дочаках петдесет и пет,
с кротка обич и нежен сняг в косата.
Благодаря за мъдростта ти, време,
за чувството на младост и любов,
за безсмъртната надежда в мене
и вярата във целия живот!
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
Желая ти още толкова щастливи години!