15.03.2009 г., 12:35 ч.

На 55 

  Поезия » Друга
572 0 20

С очите малко уморени,

от времето с клепачи натежели,

сърцето пак е устремено

към младост и към безпредели.

Макар годините отминали,

щастливи и немалко трудни,

се връщам във онези мигове

на радост и на нощи будни.

От двадесет на тридесет и пет,

със страст и устрем във душата,

дочаках петдесет и пет,

с кротка обич и нежен сняг в косата.

Благодаря за мъдростта ти, време,

за чувството на младост и любов,

за безсмъртната надежда в мене

и вярата във целия живот!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??