25 июл. 2023 г., 10:49

На... 

  Поэзия » Любовная
235 0 1

На ........

 

Когато си отида някой ден

сама по пътя си ще продължиш!

Припомняй си понякога за мен,

но не плачи! Не искам да тъжиш!

 

Обичах те до сетния си час!

Обичах те каквато беше ти!

Със мене ще остане твоят глас

и палавите, весели очи!

 

И твоя лик ще отнеса отвъд

за да не бъда сам във тъмнината!

Във мрака дълъг ще е моят път,

а той за мен ще бъде светлината!

 

Не се отчайвай, просто продължи,

аз зная, ти ще можеш да се справиш!

Помни-над тебе горе някой бди!

Но не плачи! Не искам да ме жалиш!

 

Животът е един, живей го ти!

Ще минат дни, ще минат и години!

И ще се срещнат нашите души

във другия живот, във друго време!

 

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??