13 нояб. 2014 г., 17:53

На Александра 

  Поэзия » Другая
440 0 3

На Александра

 

 

Мое скъпо момиче,

плод на мойта любов,

с радостта, че те има

срещам изгрева нов!

 

И дори да е трудно,

и се чувствам смутен,

мисълта, че си близо

влива сили във мен.

 

Аз без тебе не мога 

нито ден, нито час,

ти си мойта тревога

и надежда и страст!

 

Ти си мойта опора,

вяра в бъдния ден,

само твоето щастие

има смисъл за мен!

 

Аз за теб, слънце мое

ще премина през ада,

бих раздал всичко свое

без да търся награда!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Само един любящ баща може да изрази обичта си по този начин! Поздрави от мен!
  • Много истинско!Джу, взе ми думите!
  • Много хубав, топъл, обичен, бащински стих!
Предложения
: ??:??