1 сент. 2016 г., 20:01  

На Апостола 2 

  Поэзия » Гражданская
362 0 0

Дяконе, добре, че се не събуждаш

да виждаш как народът се не пробужда

от овчи сън, безразличие и слепота,

как не забелязва той днес глупостта,

че учебник родолюбив МОН отрече,

в който Апостол на свободата си наречен.

© Георги Все права защищены

www.bnews.bg/article/215826#.V8cfTIXTu7I.facebook

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??