14 янв. 2010 г., 19:09

На баба момчето 

  Поэзия » Другая
8768 0 22

Моето мъничко внуче,

още преди да проходи,

с малките свои крачета

иска света да преброди!

 

Моето хубаво внуче,

иска звездичка да хване,

иска и стиска в юмруче

своите мънички длани!

 

Моето малко юначе,

вечно задава въпроси -

падне ли, много не плаче -

мъжки „бедата” си носи!

 

Чуя ли в мен да запее

с медени трели звънчето,

вече си знам, че се смее

сладко - на баба момчето!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??