2 янв. 2013 г., 11:06

На брат ми 

  Поэзия » Другая
496 0 2

Замислени крачим по безпътния път

и знаем, че тук някъде е и нашият кът...

Глави сме свели мълчаливо

и сълзи се стичат горчиво.

 

 

Няма те и няма да те има,

няма те и това ни убива

сякаш светът не е цял,

сякаш умът ми е полудял.

 

 

Стош си там, в студената пръст,

до тебе лежи и белият кръст,

незнайно защо, съдбата ни раздели,

брат и сестра-кръвнини.

 

 

Болката не стихва за миг дори,

сърцето отвътре безутешно крещи,

пита се: защо си ти,

защо кажи.

 

 

Остави семейство черно да чернее

и майка над тебе тъжно да жалее...

© Диана Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря искрено toxin (Таня )... това е най-големият кошмар за едно семейство, най-големият ужас за едно момиче- да загуби по-големият и единствен брат, нооо това е ЖИВОТА
  • Горчив живот, мамка му...
    Съболезнования, мила, това не се забравя, не се и прежалва...
Предложения
: ??:??