20 сент. 2009 г., 06:39

На чисто 

  Поэзия » Другая
751 0 8

Тичам по утъпкани пътеки

и бързам, за да бъда там -

на хълма да чакам разсъмване,

да посрещна утрото на моята сивота.

 

 

Самота в душата тежи.

Стрелките отчитат годините.

Раста, а не пораствам за себе си,

все още обичам наивно, по детски.

 

 

Не искам да бъда все същата,

с раните от миналото си, неизлекувани...

Искам да виждам само доброто в хората.

Искам да започна на чисто от днес.

 

 

20.09.2009 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??