19 июл. 2011 г., 23:17

На чистъ разваленъ 

  Поэзия » Юмористическая
778 0 3

 

НА  ЧИСТЪ  РАЗВАЛЕНЪ

 

(Признавам без бой – езика не е мой. Само го ползвам.)

 

В гран шато Дьо Чалгари

била голяма галери.

Там тужур представени  били

големи, малки – всякакви дюпи.

Мамзели мятали дюпи

и тъй изкусни те били,

сякаш в Мулен руж – Пари

или сарай във Стамбули

прилежно учили в нощи.

Но имали пьоти проблем

като навсякъде в харем –

че много стягали гащи

и много дупи се поти…

Когато техните мадам,

апре соар, апре банан,

апре тре гранде поези,

апре вечерни молитвИ

в кревати праведно заспи,

ле гран гарсон

де ту сезон,

де ту мезон

във гран секрет дошли

да видят сладички дюпи.

На този гран булгар-сеир

те гледали авек плезир

от полунощи до сютри

как младо дупи се върти.

Изфърчали от орбити очи,

духвали в главите им ветрИ,

огън пламвал из гащи.

И хуквали през ту глави,

нагазвали дълбоките води,

огън във гащи да изгаси.

После сядали а сон писи

се гран плезир с льо гран език

авек ту монд да сподели.

 

 

© Венчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??