29 окт. 2020 г., 14:23

На циганина с каруцата 

  Поэзия
186 0 1

Имам малко изхвърлено време, Вехтошарьо.
Запиши ми го есенно.
Нека знаят мъглите,
че под влажни нападали кестени
млади, още нескъсали почернелите люспи,
се пръсват,
примирено очаквайки зимата си,
преди възкръсване.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??