Как искам цяла да те имам,
плътта ти жадна в тъмнина
косите ти - притихнал вятър
ръцете ти отпуснати - ела!
Усмивката ти странно притаена,
притисната до нежната ти длан,
снагата ти е цяла изгорена
запалена от тихия ти срам.
Две огънчета кротко са се спрели,
на черните ти питащи очи
при всеки опит с устни да ги взема,
ме парят жадни и добри.
© Detelin Valchev Все права защищены