22 мая 2012 г., 12:41

На Д. К. - "Нерон" 

  Поэзия » Другая
578 0 0

                                            Душата, тънка струна!

                                            Чувствителна, любопитна като на дете!

                                             Очите въглени - изгарят!

                                             Редят се минало и векове!

                                             Земята - майчица, Поклон!

                                             Утроба - светове, живот!

                                             Стихия - връхлита необуздана! 

                                              Утроба - живот, жена - майка!

                                              Вечност!

                                              Стихия!

                                              Укроти се!

                                              Тишина!

                                              Редят се мигове и векове!

                                              Душа ранима!

                                              И пак стихия!

                                              Съгражда светове... и хора!

                                              Вечност!                                          

© ДАНИЕЛА РАЙКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??