5 мая 2011 г., 23:51

на Д.Я. 

  Поэзия » Другая
418 0 0

Помагаш ни, подкрепяш ни, напътстваш,
невидимо даряваш ни с търпение.
За този, който знаците разчита,
е ясно - ти си жив в безвремие.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??