5 дек. 2010 г., 20:03

На Дани 

  Поэзия » Другая
587 0 5

Добродушие и скромност

са най-ценните неща,

те при тебе са огромни,

по лицето се четат.

А очите, езера дълбоки,

избистрени, като сълза,

блестят в зениците широки,

като неугасваща звезда.

На устата ти усмивка спряла

добронамерена, такава,

като градина с маргаритки, бяла,

дето трудно се забравя.

И душата ти е чиста и красива,

трепти от нежните слова.

Прави я винаги щастлива,

богатство за човека е това!


За спомен на едно добро момиче.


© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??