6 июн. 2008 г., 08:46

На Джейни 

  Поэзия » Другая
778 1 26

 

                                 На Djein_Ear (Джейни)

 

 

Всеки път умираш и се раждаш...

Чувствата ти - огнена дъга.

Цяла си кълбо от страст и жажда -

светещо от бисерна тъга.

 

Болката те прави по-красива.

Слънце пак изгрява след дъжда.

И запява славейче щастливо

в твоята разлистена душа...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??