На Djein_Ear (Джейни)
Всеки път умираш и се раждаш...
Чувствата ти - огнена дъга.
Цяла си кълбо от страст и жажда -
светещо от бисерна тъга.
Болката те прави по-красива.
Слънце пак изгрява след дъжда.
И запява славейче щастливо
в твоята разлистена душа...
© Вилдан Сефер All rights reserved.