15 июл. 2011 г., 11:38

На доброто в душата 

  Поэзия
756 0 6

Разлюляват се в утрото бели божури
с натежали от унеса свеж аромат,
да прекършат не могат ни вихри, ни бури
на доброто в душата безсмъртния злак.

© Росица Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??