До мен беше винаги ти,
от малко бебе
гледаше ме като писано яйце!
Но болестта лоша сломи те
и сега не си до мен
в този важен ден!
Знам, казваше да бъда силна,
човек да стана...!
А сега, когато на прага на живота съм,
не си тук, да видиш,
че желанието ти изпълнила съм!
Боря се, силна съм и ще продължавам да съм, заради теб.
Последните ти думи за мен са били
и аз завета ти ще изпълня.
Ще живея и ще се боря с всички сили,
вярвайки в думите ти!
Дано, където си сега, видиш ме, чуеш ме,
за да разбереш - "Благодаря ти",
че човек направи ме!
© Криси Все права защищены
Следвай я!