13.05.2008 г., 11:03 ч.

"На дядо ми..." 

  Поезия
1137 0 5
 

До мен беше винаги ти,

от малко бебе

гледаше ме като писано яйце!

Но болестта лоша сломи те

и сега не си до мен

в този важен ден!

Знам, казваше да бъда силна,

човек да стана...!

А сега, когато на прага на живота съм,

не си тук, да видиш,

че желанието ти изпълнила съм!

Боря се, силна съм и ще продължавам да съм, заради теб.

Последните ти думи за мен са били

и аз завета ти ще изпълня.

Ще живея и ще се боря с всички сили,

вярвайки в думите ти!

Дано, където си сега, видиш ме, чуеш ме,

за да разбереш - "Благодаря ти",

че човек направи ме!

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??