4 авг. 2005 г., 23:28

На дъщеря ми 

  Поэзия
29258 1 5
Дъще моя, голяма си вече
със умни,дълбоки очи.
Но пак си ми малко човече
и детското в тебе личи.

Усмихната, весела,мила,
капризна, сърдита,добра
аз зная, ти си ме дарила
със обич на малка жена.

Дъще моя,пораснала вече
мога ли да те благословя,
като стоя пред тебе неизречена
и мислено благодаря.

Благодаря за това, че те има
и топлиш ми всичките дни.
За обичта ти несравнима
и за сбъднатите ми мечти.

© Дарина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??