4 июл. 2010 г., 10:34

На Дъщеря ми 

  Поэзия
916 0 7

НА ДЪЩЕРЯ МИ

 

 

 

Благодаря ти,

моя мъничка Надежда!

Че върна в мене вярата във чудеса!

Благодаря ти,

че  запълни празнотата,

че живяла съм без майка и баща...

 

 

 

Ти ми дари

Слънцето, Звездите и Луната

и възкреси във мен силата да продължа!

Поправяш ме след всяка моя грешка

и с мъничките си ръчички

изправяш мама на крака!

 

 

Благодаря ти,

моя мъничка Надежда!

За грижите, за Любовта!

В този миг, незаменима моя,

в мен гори една-единствена мечта -

винаги, когато имаш нужда,

да съм до тебе, да не си сама!

 

 

И знай, прекрасна дъще моя,

че докато дишам,

докато ме има,

винаги ще те подкрепя

моята майчина ръка!

 

 

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??