Наистина е жалко,
наистина буди гняв,
разбери, това не е игра,
поезията е искрен израз на чувства:
любов, чувства, красота.
Но ти не искаш да повярваш,
ти не искаш да ме разбереш,
ти не искаш малко поне
да се опиташ да ме опознаеш...
Тогава ще осъзнаеш, че сега грешиш.
Тогава ще видиш, че неуместни са упреците ти.
Тогава сам ще ми се извиниш,
но за мен не си виновен ти.
Просто разбиранията ти са други,
просто виждаш нещата под друг ъгъл,
просто сме различни с теб, противоположни,
просто не мога да съм като теб, това е невъзможно!!!!
На един човек, който искрено и много уважавам!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены
Аз не мисля,че имам с него конфликт,нито че такъв ще стане,но бъди обедена,че аз мила,съм далеч от мнението и мисълта,че всички ще ме харесат!Не!В никакъв случай!Не го мечтая дори!
Благодаря ви,мили мои приятели за коментарите!!!!!