Във вълшебство синьо- бяло
фея с чародей танцува
и небесната мечта
в езерото огледало
отразена леко плува,
и ликува красота.
Душата ми и мисълта
не ще ги спре и земен бряг.
Потъвам в нега... Свобода
с фантазия ме води пак.
Художникът превдъхновен
е дух и вяра, и надежда.
Светът от нежност сътворен
към обич и добро повежда.
© Асенчо Грудев Все права защищены