9.12.2020 г., 7:58 ч.

На една картина 

  Поезия » Друга
185 0 1

Във вълшебство синьо- бяло

фея с чародей танцува

и небесната мечта

в езерото огледало

отразена леко плува,

и ликува красота.

 

Душата ми и мисълта

не ще ги спре и земен бряг.

Потъвам в нега... Свобода

с фантазия ме води пак.

 

Художникът превдъхновен

е дух и вяра, и надежда.

Светът от нежност сътворен

към обич и добро повежда.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??