18 дек. 2012 г., 15:55  

....... 

  Поэзия » Любовная
596 0 1

Не искам да е днес студено в храма!

И топло да е - няма да заспя...

 

Прегръдката е страстна... и я няма,

когато се събуждам сутринта...

 

Делят ни ветровете и горите

и слънцето за теб различно свети...

 

...не мога да затворя днес очите,

без устните със твоите да са слети...

 

Спокойно, неспокойно - хармонично

живее в мен изкуствено мълчание,

 

а в теб се борят сили и логично...

...ти просто си обгърнато страдание...

 

Понякога не мога да се спирам,

не мога да отхвърля лудостта си...

 

Нямам думи... и едва сега разбирам

колко ми е нужна любовта ти...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??