За Феичката несравнима
годините са без значение.
Душата й е тъй ранима,
а знакът - огнено знамение.
С честта се среща всеки ден,
че тя е смисъл на живота,
денят с усмивки вдъхновен
е от звездите по-високо.
И пръска фееричен блян
на всички нежно във сърцата,
във този стих от мен изпян,
поднасям нашта обич свята!
© Криси Все права защищены