10.04.2008 г., 19:53 ч.

На Феичка с любов! 

  Поезия
685 0 19
Честит рожден ден, приятелко скъпа! Продължавай да ни радваш с прекрасните си стихове! Наздраве и за много години!   

 

За Феичката несравнима

годините са без значение.

Душата й е тъй ранима,

а знакът - огнено знамение.

С честта се среща всеки ден,

че тя е смисъл на живота,

денят с усмивки вдъхновен

е от звездите по-високо.

И пръска фееричен блян

на всички нежно във сърцата,

във този стих от мен изпян,

поднасям нашта обич свята!

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??