18 сент. 2011 г., 23:40

На Гери 

  Поэзия
779 0 3

Гери Жекова се казва Тя,

момиче от Калифорния!

Мила, нежна и добра

към всички хора беше Тя!

 

С усмивка Тя посрещна любовта.

Но в миг злочест...

Съдбата срешна я със смърта!

Гери казваше се Тя,

мила сладка и добра!

 

 

 

 

Посветено на Гергана Жекова

© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??